Energiebesparen in de zomer? Jazeker! 
Hoewel de verwarming nu weer uit kan, zijn er weer andere zaken die in de zomer meer energie verbruiken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • koelkast en vriezer
  • douche
  • airco
  • zwembadje

Ga samen met de Energiecoach op onderzoek hoe je je comfort verhoogt, je energierekening in toom houdt en bovendien iets voor het milieu doet!

Voor gemeenten en woningcorporaties

Kies voor veerkrachtigere wijken, inclusieve energietransitie, grotere betrokkenheid, zelfredzaamheid, participatie en kennis!

Waarom kiezen voor de inzet van Energiecoaches?

Een afspraak met de Energiecoach heeft uiteenlopende effecten en resulaten. Om energie te besparen en het wooncomfort omhoog te krijgen, inspireert de Energiecoach de bewoner om het gedrag aan te passen. De drive hiervoor komt uit de bewoner zelf en zal dus veel beter werken, dan wanneer de bewoner iets opgelegd krijgt. Naast gedrag zijn er uiteraard talloze eenvoudige, praktische veranderingen die het energieverbruik drastisch kunnen verminderen. Zo haalt de bewoner zowel direct als langdurig rendement uit de veranderingen die de Energiecoach teweeg brengt.

Waarom kiezen voor Energiecoaches van ViaHET?

De oprichter van ViaHET stond aan de wieg van de Energiecoaching. Zowel als Energiecoach, als in de onderhandelende, inspirerende en managende rol heeft Klaas Hofman heel veel ervaring en succes geboekt. Op korte termijn kunnen wij een Energiecoach-project opzetten en uitvoeren.
Heeft u al Energiecoaches aan het werk? Dan kunnen wij het effect van hun werk versterken. Dit doen wij middels ondersteuning, projectmanagement, bijscholing, marketing en netwerken om hun betrokkenheid te versterken.